Afgelasting Open Mill Koppeltoernooi

Beste darters,

In navolging van het RIVM en gezien alle maatregelen omtrent het coronavirus, hebben wij helaas doen besluiten om het Open Millse Dart Trophy van aanstaande zaterdag 14 maart 2020 te annuleren.

We gaan snel mogelijk op zoek naar een nieuwe datum en hopen jullie ook dan de mogelijkheid hebben om mee te doen met dit toernooi. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten voor een nieuwe datum!

Onze excuses voor het ongemak en hopelijk hebben jullie begrip voor deze situatie.


Open Millse Darts Trophy Koppels

Op zaterdag 14 maart 2020 zal DC NoScore voor de 12de keer haar Open Millse Darts Trophy organiseren. Op deze avond zal het koppeltoernooi worden gehouden. Het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. Daar kan u zich ook inschrijven voor dit toernooi tijdens openingstijden. Ook is er een mogelijkheid om je online in te schrijven via de website van DC NoScore.

Het koppeltoernooi zal om 20:00 uur aanvangen met poulewedstrijden en aansluitend zal er de winnaars- en verliezersronde gespeeld worden. Voorinschrijven kan bij Stephan Weren aan de bar (tijdens opgeningstijden) en via onze website. De kosten voor dit toernooi is € 14,- per koppel.

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.

 


Eimardo van Engelen winnaar Open Mill, Jerry Hendriks runner-up

Op zaterdag 15 februari vond voor de 17de keer het Open Millse Darts Trophy plaats. Op deze zaterdagavond waren maar liefst 64 deelnemers op afgekomen om te strijden om de hoofdprijs van €150,- en de Manfred van Daal Wisseltroffee. Omstreeks de klok van 20.00 uur begonnen we met de eerste poulewedstrijden, gevolgd door de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde stonden tegen over elkaar Tonnie van Binsbergen en Reinier Albers. Tonnie wist de finale te bereiken door bij de laatste 32 te winnen van Geert van den Berg met 2-1, daarna bij de laatste 16 wist hij te winnen van Pedro van Boxtel. Vervolgens in de kwartfinale was het Ralf de Waal die met 2-0 werd verslagen. In de halve finale was het Rudy van Lanen die het Tonnie nog best lastig wist te maken, maar met 3-2 ging de winst toch naar Tonnie.
Aan de andere kant van de sheet wist Reinier Albers bij de laatste 32 te winnen van Ward de Groot met 2-0. Daarna was het Dave Pannemans die bij de laatste 16 het hoofd moest buigen voor Reinier en de winst ging met 2-0 naar Reinier. In de kwartfinale was het Guido Heijmans die met 2-0 naar huis gestuurd werd door Reinier. In de halve finale was het Twan Verheijen die als eerste een leg wist te winnen in de verliezersronde van Reinier, maar moest toch zijn meerdere erkennen in Reinier en verloor met 3-1 van Reinier.
In de finale ging Tonnie er als een speer vandoor en wist binnen korte tijd een 3-0 voorsprong te pakken. In de 4de leg mocht Reinier zelf aanvangen en wist deze leg te houden. Vervolgens wist Reinier met een 121 finish Tonnie te breken en daarna de break te verzilveren door de stand gelijk te trekken in de 6de leg tot 3-3. In de 7de en beslissende leg was het toch weer Tonnie de overhand nam op de wedstrijd en de finale wist te winnen met 4-3.

Ook in de winnaarsronde was het spannend in de finale. Eimardo van Engelen en Jerry Hendriks wisten er een waar spektakelstuk van te maken. Zowel Eimardo als Jerry kregen onderweg naar deze finale nog de nodige weerstand. Eimardo wist bij de laatste 32 te winnen van Andy Veld met 3-0, waarna bij de laatste 16 Kevin Haerkens met een 3-0 verliest het hoofd moest buigen voor Eimardo. In de kwartfinale was het Danny Schellekens die het Eimardo nog lastig probeerde te maken, maar met 3-2 winst ging toch naar Eimardo toe. In de halve finale was het Jeffrey van Leeuwen die het uiteindelijk met 4-1 moest afleggen tegen Eimardo
Jerry daar en tegen was met 3-0 te sterk voor Ruud Cuijpers bij de laatste 32. Bij de laatste 16 was het Mackelly van de Logt die de kans liet liggen op de winst tegen Jerry en een 3-2 winst was voor Jerry. In de kwartfinale was het Angelino Kranenburg die zijn meerdere moest erkennen in Jerry, deze wist met 3-0 te winnen van Angelino. In de halve finale was het Ronnie van Binsbergen die met 4-1 het aflegde tegen Jerry.

In de finale wisten beide spelers zich met mooie scores en goede finishes er een waar spektakel er van te maken. Eimardo mocht wedstrijd aanvangen en wist meteen zijn eigen leg te behouden en daarna pakte hij gelijk de leg van Jerry. Eimardo wist ook gelijk zijn breek te verzilveren door de daarop volgende eigen leg te houden en een mooie voorsprong van 3-0 te pakken. Jerry kwam daarna knap terug tot 3-2, maar Eimardo pakte hier de 6de leg en een 4-2 voorsprong. Jerry wist daarna nog de 7de leg te pakken en de achterstand te verkleinen tot 4-3. In de 8ste leg was het Eimardo die er met goede scores er voor zorgde dat hij zich een goede kans creëerde voor de winst, maar Jerry wist nog goed terug te komen. Uiteindelijk was het Eimardo die op tijd de juiste dubbel wist te vinden en zodoende met 5-3 de wedstrijd te winnen.

Voor de volledige uitslag, kijk dan op deze pagina.


Open Millse Darts Trophy 2020

Op zaterdag 15 februari 2020 zal DC NoScore voor de 17de keer haar Open Millse Darts Trophy organiseren. Op deze avond zal het enkeltoernooi worden gehouden. Het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. Daar kan u zich ook inschrijven voor dit toernooi tijdens openingstijden. Ook is er een mogelijkheid om je online in te schrijven via de website van DC NoScore.

De Open Millse Darts Trophy 2019 start op zaterdagavond 15 februari met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,50 euro per persoon. Voorinschrijven is mogelijk via Stephan Weren aan de bar tijdens openingstijden of via onze website. Voorinschrijving sluit op vrijdag 14 februari. Daarna is er alleen nog mogelijk om in te schrijven aan de wedstrijdtafel tot 19:55 uur.

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.


Jack Hendriks kampioen Geminte Mill 2019

Op zaterdag 28 december vond voor de 9de keer het Geminte Mill Dartskampioenschappen plaats. Met 19 deelnemers begonnen we omstreeks 20:00 uur met de eerste poulewedstrijden. Met 3 poules van 5 en 1 poule van 4 deelnemers werd er fanatiek gestreden om de eerste 2 plaatsen in de poule. Deze eerste 2 plaatsen betekende dat je in de winnaarsronde terecht was gekomen, de overige deelnemers mochten een poging wagen in de verliezersronde.

In deze verliezersronde waren het Stephan Weren en René Teunesen die hier de finale wisten te bereiken. Stephan wist eerst bij de laatste 8 af te rekenen met Edd Verheijen met 3-1, vervolgens in de halve finale was het Robert Derks die na een slopende strijd zijn meerdere moest erkennen aan Stephan (3-2 voor Stephan). René trof in de laatste 8 Stephan Verschuren en won deze partij met 3-1, daarna was het in de halve finale Theo van Dijk die hij met 3-0 won.
In de finale ging René scorend iedere leg als een speer uit de startblokken, maar het was Stephan die de dubbels als eerste wist te vinden. Stephan won de finale met 3-0.

In de winnaarsronde waren het Rudy van Lanen en Jack Hendriks die elkaar in de finale troffen. In de kwartfinale mocht Rudy het opnemen tegen Niels Strijbosch en won zijn partij met 3-1, Jack kwam in de kwartfinale André Netten tegen en won deze partij met 3-0. In de halve finale was het Dennis Venbrux die het onderspit moest delven tegenover Rudy, 3-1 winst voor Rudy. Jack won in de halve finale van Robert Kusters, maar moest voor het eerst deze avond een leg afgeven (3-1). In zijn poulewedstrijden en tot aan de halve finale had Jack nog geen leg afgegeven.
In de finale was het een waar spektakelstuk. Rudy wist een 3-0 voorsprong op te bouwen, maar zag hierna een sterke Jack de rug rechte en er een winstpartij uit te slepen. Met 4-3 ging hierdoor de winst naar Jack Hendriks en mag zodoende de “Dennis Kremers Wisseltroffee” mee naar huis nemen.

Ons volgende toernooi is op zaterdag 15 februari 2020, dan vind weer de Open Millse Dartstrophy 2020 plaats. Op deze avond zal er een singletoernooi gehouden worden. Voor meer informatie, hou deze website in de gaten of like onze Facebookpagina voor meer informatie.


Geminte Mill Dartskampioenschappen 2019

Op zaterdagavond 28 december 2019 organiseert DC NoScore de Geminte Mill Dartskampioenschappen 2019. Dit toernooi is voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert en het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill.

Kom je dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord? Dan mag je meedoen aan dit toernooi, maar ook darters die competitie spelen in de gemeente Mill mogen meedoen aan dit toernooi. Voorinschrijven voor dit toernooi kan tot en met vrijdag 27 december 2019 bij ’t Lagerhuis aan de bar (tijdens openingstijden) of op zaterdag 28 december aan de wedstrijdtafel tot 20:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 7 euro per persoon. Het toernooi zal starten omstreeks 20:00 uur met poulewedstrijden en aansluitend zullen de winnaars- en verliezersronde gespeeld worden.


Ruben Relou Klubkampioen 2019

Afgelopen zaterdag 7 december 2019 vond weer de 14de editie plaats van de Klubkampioenschappen van DC NoScore. Met 12 deelnemers konden we mooi 3 poules van 4 vormen. Rond de klok van 20.00 uur begonnen we dan ook met de eerste wedstrijden en niet veel later konden we de standen in de poules opmaken en gingen we verder met de winnaars- en verliezersronde.


In  de verliezersronde stond, net als vorig jaar, René Teunesen in de finale, echter nu was zijn tegenstander Stefan Verschuren. René kwam in de finale door in de halve finale te winnen van een goed spelende Rik Kremers met 3-2. Stefan mocht het in zijn halve finale opnemen tegen Robert Derks en wist deze partij met 3-1 te winnen van Robert. In de finale was het René die de partij mocht aanvangen en gelijk ook zijn eigen leg wist te houden. Ook Stefan wist zijn eigen leg te houden en de stand weer gelijk te trekken. Daarna pakte Stefan de leg van René en ook de volgende leg was een prooi voor Stefan, 3-1. In de vijfde leg ging het scorend gelijk met elkaar op, maar was het Stefan die de juiste dubbel wist te vinden en daarmee de partij met 4-1 wist te winnen.

In de winnaarsronde wel een exacte herhaling als vorig jaar. Wederom troffen Stephan Weren en Ruben Relou elkaar in de finale. Stephan wist de finale te bereiken door in de kwartfinale met 3-1 te winnen van Rick van Dijk en in de halve finale wist hij te winnen van Robert Kusters met 4-2. Ruben trof in de kwartfinale Niels Strijbosch en wist deze nipt met 3-2 te winnen van Niels. In de halve finale was het Luuk Arts die met 4-2 werd verslagen. Zodoende troffen Ruben en Stephan elkaar weer in de finale. Echter nu was het Ruben die een 2-0 voorsprong nam, maar Stephan kwam daarna nog goed terug tot 2-2. Ruben wist Stephan te breken en 3-2 voor te komen, maar Stephan brak gelijk terug en trok de stand weer gelijk, 3-3. Daarna kwam Ruben beter in zijn spel en wist wederom Stephan te breken en ook direct daarna zijn eigen leg te behouden en zodoende de partij met 5-3 te winnen van Stephan en zich, net als vorig jaar, te kronen tot Klubkampioen van DC NoScore.

Onze eerst volgende toernooi is het Geminte Mill en deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 december, start van dit toernooi is om 20:00 (zaal open vanaf 19:00 uur). Voor meer nieuws over onze toernooien, volg ons op Facebook.


Klubkampioenschappen 2019

Op zaterdag 7 december vinden voor de 14de keer weer de klubkampioenschappen plaats van DC NoScore. Alleen leden van DC NoScore kunnen hier aan meedoen om te strijden voor de titel Klubkampioen 2019. De wedstrijden zullen plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill en beginnen om 20:00 uur, café is open vanaf 19:00 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 6 december bij Stephan Weren aan de bar tijdens openingstijden of via WhatsApp.


Open Millse Darts Trophy 2019

Dartclub NoScore uit Mill organiseert ook dit jaar weer de Open Millse Darts Trophy. Deze Darts Trophy bestaat, net als voorgaande jaren, uit 2 toernooien. Op vrijdagavond 29 maart 2019 is er een toernooi voor individuele spelers en op vrijdag 5 april 2019 voor koppels. De wedstrijden worden gehouden in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Daar kunt u zich ook inschrijven voor deelname. Ook kunt u voorinschrijven via de website van DC No Score. Voor het singeltoernooi kan dat tot en met donderdag 28 maart 2019 en voor het koppeltoernooi kan dat tot en met donderdag 4 april 2019.

De Open Millse Darts Trophy 2019 start op vrijdagavond met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,00 euro per persoon en uiterlijk donderdag 28 maart 2019 dient de voorinschrijving hiervoor binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel kan op vrijdag 29 maart 2019 tot 19.30 uur (Vol = Vol). Voor de winnaar (of winnares) ligt er een hoofdprijs van maar liefst 150,00 euro te wachten en de Manfred van Daal Wisseltroffee.

Op vrijdag 5 april zal het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 te Mill. Aanvang van dit toernooi is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Deelname aan dit koppeltoernooi is 12,00 euro per koppel. De voorinschrijving voor dit toernooi dient uiterlijk donderdag 4 april binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel op de dag zelf kan tot 19.55 uur. (vol=vol).

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.


Geminte Mill Dartskampioenschappen

Op zaterdagavond 16 februari 2019 organiseert DC NoScore de Geminte Mill Dartskampioenschappen 2018. Dit toernooi is voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert en het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill.

Kom je dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord? Dan mag je meedoen aan dit toernooi, maar ook darters die competitie spelen in de gemeente Mill mogen meedoen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi kan bij ’t Lagerhuis aan de bar (tijdens openingstijden) tot vrijdag 15 februari of aan de wedstrijdtafel op zaterdag 16 februari tot 20:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 7 euro per persoon. Het toernooi zal starten omstreeks 20:00 uur met poulewedstrijden en aansluitend winnaars- en verliezersronde.