Open Millse Darts Trophy 2019

Dartclub NoScore uit Mill organiseert ook dit jaar weer de Open Millse Darts Trophy. Deze Darts Trophy bestaat, net als voorgaande jaren, uit 2 toernooien. Op vrijdagavond 29 maart 2019 is er een toernooi voor individuele spelers en op vrijdag 5 april 2019 voor koppels. De wedstrijden worden gehouden in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Daar kunt u zich ook inschrijven voor deelname. Ook kunt u voorinschrijven via de website van DC No Score. Voor het singeltoernooi kan dat tot en met donderdag 28 maart 2019 en voor het koppeltoernooi kan dat tot en met donderdag 4 april 2019.

De Open Millse Darts Trophy 2019 start op vrijdagavond met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,00 euro per persoon en uiterlijk donderdag 28 maart 2019 dient de voorinschrijving hiervoor binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel kan op vrijdag 29 maart 2019 tot 19.30 uur (Vol = Vol). Voor de winnaar (of winnares) ligt er een hoofdprijs van maar liefst 150,00 euro te wachten en de Manfred van Daal Wisseltroffee.

Op vrijdag 5 april zal het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 te Mill. Aanvang van dit toernooi is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Deelname aan dit koppeltoernooi is 12,00 euro per koppel. De voorinschrijving voor dit toernooi dient uiterlijk donderdag 4 april binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel op de dag zelf kan tot 19.55 uur. (vol=vol).

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.


Geminte Mill Dartskampioenschappen

Op zaterdagavond 16 februari 2019 organiseert DC NoScore de Geminte Mill Dartskampioenschappen 2018. Dit toernooi is voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert en het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill.

Kom je dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord? Dan mag je meedoen aan dit toernooi, maar ook darters die competitie spelen in de gemeente Mill mogen meedoen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi kan bij ’t Lagerhuis aan de bar (tijdens openingstijden) tot vrijdag 15 februari of aan de wedstrijdtafel op zaterdag 16 februari tot 20:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 7 euro per persoon. Het toernooi zal starten omstreeks 20:00 uur met poulewedstrijden en aansluitend winnaars- en verliezersronde.


Ruben Relou klubkampioen 2018!

Afgelopen vrijdag 21 december vond al weer de 13de editie plaats van de DC NoScore Klubkampioenschappen. Op deze avond begonnen we met 15 deelnemers aan de poulewedstrijden. De poules waren evenredig verdeeld, met 3 poules van ieder 5 deelnemers. De eerste 2 gingen door naar de winnaarsronde, de overige mochten plaatsnemen in de verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Rene Teunesen en Stan Voss die het tegen elkaar op mochten nemen. Voordat deze 2 in de finale kwamen werd er door Rene eerst gewonnen van Marco Janssen met 3-1 in de kwartfinale om vervolgens in de halve finale te winnen van Robert Kusters met 3-2. Stan wist in de kwartfinale te winnen van Marcel Olivier met 3-1 en in de halve finale was het Theo van Dijk die het met 3-2 aflegde tegen Stan.
In de finale was het Rene die een 1-0 voorsprong nam, maar Stan maakte er gelijk er weer 1-1 van. Wederom was het Rene die de voorsprong nam en de leg erop was het Rene die als eerste voor de wedstrijd mocht gooien, echter hij had hier nog wat moeite mee om de dubbel te vinden. Stan kwam steeds dichterbij om vervolgens mochten beide spelers op een dubbel gooien. Rene trok hierbij toch aan het langste eind en won de partij met 3-1.

In de winnaarsronde mochten Ruben Relou en Stephan Weren het tegen elkaar opnemen in de finale. Stephan kwam in de finale door in de kwartfinale ternauwernood te winnen van Niels Strijbosch met 3-2, om vervolgens in de halve finale Kees Hendriks te treffen. Kees wist in zijn poule 3 van de 4 wedstrijden te winnen om vervolgens in de halve finale te stranden tegen Stephan en met 3-1 het onderspit moest delven. Ruben had in de kwartfinale een bye en mocht in de halve finale het opnemen tegen Luuk Arts en wist deze partij met 3-1 te winnen.
Stephan begon sterk in de finale en hield gelijk zijn eigen leg. Vervolgens brak hij Ruben en wist een 2-0 voorsprong op te bouwen. In de volgende leg had Stephan weer het beste van het spel en had zelfs een pijl op de dubbel om de partij te beslissen, maar het was Ruben die de spanning in de wedstrijd terugbracht tot 2-1. Ruben kwam meer en meer in de partij en wist de stand gelijk te trekken, 2-2. In de beslissende leg wist Ruben het spel naar zich toe te trekken en hij wist wel zijn beslissende pijl in de juiste dubbel te gooien en de partij met 3-2 te winnen.

Om alvast in de agenda te noteren, ons volgende toernooi is op zaterdag 29 december 2018. Dan vinden hier de Geminte Mill dartskampioenschappen plaats. Meedoen kan als je uit de gemeente Mill (dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord) komt. Klik hier voor meer info.

 


Geminte Mill 2018

Op zaterdagavond 29 december organiseert DC NoScore de Geminte Mill Dartskampioenschappen 2018. Dit toernooi is voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert en het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill.

Kom je dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord? Dan mag je meedoen aan dit toernooi, maar ook darters die competitie spelen in de gemeente Mill mogen meedoen aan dit toernooi. Inschrijven voor dit toernooi kan bij ’t Lagerhuis aan de bar (tijdens openingstijden) tot vrijdag 28 december of aan de wedstrijdtafel op zaterdag 29 december tot 20:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 7 euro per persoon. Het toernooi zal starten omstreeks 20:00 uur met poulewedstrijden en aansluitend winnaars- en verliezersronde.


Vrijdag 21 deccember, Klubkampioenschappen DC NoScore

Op vrijdag 21 december vinden weer de klubkampioenschappen plaats van DC NoScore. Alleen leden van DC NoScore kunnen hier aan meedoen om te strijden voor de titel Klubkampioen 2018. De wedstrijden zullen plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill en beginnen om 20:00 uur. Aanmelden kan bij Stephan Weren aan de bar tijdens openingstijden of via WhatsApp. Opgeven kan tot en met donderdag 20 december 2018.


Manfred van Daal winnaar Gesloten Mill 2018

Afgelopen zaterdagavond op 6 oktober vond bij Café-Zalen ’t Lagerhuis voor de 7de keer het Gesloten Mill plaats. Met 17 deelnemers gingen we rond de klok van 20:00 uur van start in de poulefase. Helaas was de titelverdediger van vorig jaar (Rik Hendriks) helaas verhinderd, waardoor we zeker waren van een andere winnaar.In de verliezersronde vond de finale plaats tussen Robert Derks en Niels Strijbosch. Robert wist de finale te bereiken door in de kwartfinale te winnen van Henri Teunesen met 2-0, waarna in de halve finale Wouter van Rossum zijn volgende tegenstander was. Wouter was scorend beter dan Robert, maar het gooien van de dubbel hoort nou eenmaal bij het spelletje en daar was Robert dan net iets scherper op. Robert won met 3-0 van Wouter. Niels daar en tegen wist de finale te halen door in de kwartfinale te winnen van Piet Meulepas met 2-0. In de halve finale was Stef van der Wijst zijn tegenstander en won deze wedstrijd met 3-0.
In de finale was Niels net een maatje te groot voor Robert. Robert wist nog wel een leg te winnen, maar de winst ging met 4-1 naar Niels.

In de winnaarsronde waren het Bas Abels en Manfred van Daal die in de finale het tegen elkaar op mochten nemen. Deze 2 kemphanen hebben al eens vaker elkaar getroffen in een finale, dus beide wisten wel wat voor vlees ze in de kuip hadden. Bas wist zich in de finale te spelen door in de kwartfinale met 3-0 te winnen van Mark Kremers. In de halve finale was het Ruben Relou zijn tegenstander. Ruben wist nog wel wat tegengas te geven, maar moest uiteindelijk met 4-2 toch Bas als meerdere erkennen.
Manfred wist daar en tegen in de kwartfinale met 3-1 te winnen van Robert Kusters. In de halve finale trof hij een goed spelende Nick van Lieshout, maar wist met 4-2 toch de partij naar zich toe te trekken.

De finale ging in het begin gelijk tegen elkaar op en Bas kwam hierdoor ook op een 1-0 voorsprong. Manfred wist daarna zijn eigen leg te houden en maakte de stand weer gelijk. Het was dan ook Manfred die de eerste break plaatste in de wedstrijd en een 2-1 voorsprong nam. Manfred had daarna nog een extra versnelling gevonden en liep daarna iedere leg scorend weg van Bas. Ook met de dubbels was niks mis en met 5-1 ging de winst en de titel naar Manfred van Daal.


Gesloten Millse Dartskampioenschappen 2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 vind bij Café-Zalen ’t Lagerhuis de Gesloten Millse Dartskampioenschappen plaats. De zaal zal vanaf 19.00 uur open gaan en om 20.00 uur zal het toernooi beginnen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen uit Mill, maar ook voor mensen die binnen Mill meedoen in een dartteam of lid zijn van een dartclub. Aanmelden voor dit toernooi kan via onze website, bij Stephan Weren aan de bar (tijdens openingstijden) of tot 20.00 uur aan de wedstrijdtafel op de avond zelf.

Meer info over onze dartclub, toernooien en competities kunt u vinden op onze website: www.dcnoscore.nl en facebookpagina; www.facebook.com/dcnoscore.


Nieuw seizoen DCNS Competitie

In oktober start DC NoScore weer met hun jaarlijkse DCNS Competitie. Om de 2 weken wordt er dan op dinsdagavond bij Café-Zalen ’t Lagerhuis een competitieronde gespeeld. De speelavonden beginnen allemaal om 19:30 en duren tot ongeveer 23:00 (afhankelijk van hoelang de partijen duren).

Speltype en opgave.

De wedstrijden zullen gespeeld worden volgens een soort handicap systeem. Dit houdt in dat hoe hoger men vorig seizoen is geëindigd, des te meer punten moet hij/zij gooien om op 0 uit te komen. Andersom is dus, hoe lager men het seizoen ervoor is geëindigd, des te minder punten hij/zij moet gooien om tot 0 te komen. Als voorbeeld, de nummer 1 van vorig seizoen begon met 551 punten en de nummer laatst met 451 punten. Nieuwe spelers daar en tegen beginnen standaard op 501. De wedstrijden worden gespeeld om 6 legs, dus een gelijk spel (3-3) is mogelijk.

Wil je meedoen aan de competitie? Geef je dan op via het inschrijfformulier op deze website. Opgeven kan tot en met 23 september 2018. Na deze datum zal spoedig ook het wedstrijdschema opgesteld worden en bekend gemaakt worden aan de deelnemers.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

 


Angelino Kranenburg & Joey van Laere winnaars Open Millse Darts Trophy koppels

Op zaterdag 17 februari 2018 vond voor de 10de keer het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaats. Met nog andere toernooien in de buurt, vonden toch 36 koppels de weg naar Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill om met het koppeltoernooi mee te doen. Ook de winnaars van vorig jaar, Rik Hendriks & Bas Abels, waren van de partij om hun titel te verdedigen. Ook Luuk Arts & Ramon Strijbosch, de winnaars van de verliezersronde van vorig jaar, waren van de partij. Maar er lagen meer kapers op de kust die de titel wilde veroveren. Ook voor deze avond had WLM-Festa / dart-shirt.nl weer voor de winnaar een cheque klaar staan om voor beide spelers een dartshirt naar keuze te laten ontwerpen.Rond de klok van 20:00 uur werd er gestart met de loting voor de poule indeling en iets na achten rolde de eerste wedstrijdbriefjes uit de printer. Nadat alle wedstrijden afgewerkt waren, konden we aanvangen met de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Dennis Venbrux & Sergio Donker en zij moesten het opnemen tegen Robert van Nistelrooij & William van Delft. Dennis & Sergio hadden bij de laatste 32 een bye,maar bij de laatste 16 mochten ze het opnemen tegen Paul van Kempen & Timo Orgers en wisten deze partij met 2-0 te winnen. Daarna in de kwartfinale waren het Han Rijkers & Jorn Kremers welke met 2-0 het onderspit moesten delven. In de halve finale waren het Niels Strijbosch & Nick van Lieshout en deze partij werd met 3-1 in het voordeel van Dennis & Sergio beslist.
Robert & William vonden bij de laatste 32 Sander Schaap & Ruud Klop als tegenstanders. Robert & William wisten deze met 2-1 winnend af te sluiten. Bij de laatste 16 waren het Roy Leenders & Rianne van den Berg die zich met 2-0 hun meerdere moesten erkennen in Robert & William. In de kwartfinale waren het Geert van den Berg & Erik van den Berg en ook hun moesten met 2-1 zich gewonnen geven aan Robert & William. De halve finale kwamen ze tegen Stan Voss & Stephan Weren, echter ook Stan & Stephan wisten het niet te redden en met 3-0 ging de winst naar Robert & William.
In de finale kwamen Robert & William op een 2-0 voorsprong, maar Dennis & Sergio wisten zich terug te vechten. In de beslissende 5de leg waren het Dennis & Sergio die alsnog de winst opeiste ten koste van Robert & William.

In de winnaarsronde toch een verrassend koppel. Luuk Arts & Ramon Strijbosch, vorig jaar de winnaar in de verliezersronde, waren dit jaar doorgedrongen tot de winnaarsronde. Helaas voor hun zat de loting niet mee, want ze kwamen bij de laatste 16 gelijk tegen Angelino Kranenburg & Joey van Laere te staan. Dit was ook gelijk hun eindstation, want met 3-0 ging de winst naar Angelino & Joey. In de kwartfinale troffen Angelino & Joey het koppel Joris van de Ven & René Jacobs. Angelino & Joey wonnen deze met 3-1 en in de halve finale troffen ze Rik Hendriks & Bas Abels, de winnaars van vorig jaar. Ondanks dat het scorend gelijk opging, zat het bij Rik & Bas niet mee op de dubbels. De 4-0 winst voor Angelino & Joey doet daarom anders vermoeden als dat de wedstrijd was.
Aan de andere kant van de sheet waren het Berry Frederiks & Manfred van Daal die de finale wisten te bereiken. Zij kwamen hier door bij de laatste 16 Dave Pannemans & Jurgen Rutten te verslaan met 3-2. Daarna in de kwartfinale waren het Dave Verstraten & Steve van Haren die met 3-0 werden verslagen. In de halve finale waren het Stef van Rooij & Wilco v/d Biggelaar die in een spannende strijd met 4-2 werden verslagen.
In de finale Angelino & Joey tegen Berry & Manfred. Scorend waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Maar als het op de dubbels aankwam, waren het Angelino & Joey die hier het scherpst op waren en wisten zodoende de finale met 5-1 te winnen.

Ondanks alles kan de organisatie wederom terugkijken op een geslaagd toernooi. Hierbij willen we dan ook onze sponsoren bedanken welke dit wederom mogelijk hebben gemaakt. De complete einduitslag is tevens terug te vinden op onze toernooipagina. Wilt u verder op de hoogte gehouden worden van alle andere toernooien en onze DCNS competitie? Like dan onze Facebookpagina.


15de Open Millse Darts Trophy wederom voor Rik Hendriks

Op vrijdag 16 februari vond voor de 15de keer de Open Millse Darts Trophy plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. Met 49 deelnemers begonnen we aan de poulefase van het toernooi. Met namen als Jerry Hendriks, Pedro Heijnen, Roy Leenders en Tonny Veenhof werd het wel duidelijk dat het een sterk deelnemersveld was. Maar ook de winnaar van vorig jaar, Rik Hendriks, was van de partij om zijn titel te verdedigen. Voor de winnaar was er niet alleen een hoofdprijs van €150,- te verkrijgen, maar sponsor WLM-Festa / dart-shirt.nl had ook een prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar, een custom dartshirt.

Rond de klok van 20:00 vond de loting plaats voor de poule-indeling en korte tijd later werden de eerste wedstrijden omgeroepen. Nadat alle partijen uit de poule gespeeld waren, werd het tijd voor de knock-out fase. Zowel in de winnaars- als verliezersronde kwamen we geen verrassende namen tegen. Al was het Arjan Jilesen die na enkele jaren zijn pijlen weer eens uit de kast had gehaald, toch de halve finale in de verliezersronde wist te halen.

In de verliezersronde kwamen in de finale Misak Hovakimian en Joost Hermens. Misak had bij de laatste 32 een bye, maar bij de laatste 16 wist hij te winnen van Berry Jacobs met 3-2. Bij de laatste 8 was het Twan Verheijen die met 3-1 werd verslagen. In de halve finale mocht Arjan Jilesen de strijd aangaan met Misak, maar verloor des ondanks met 3-0.
Joost had ook een bye bij de laatste 32, maar vond Dennis Venbrux bij de laatste 16 als tegenstander. Met een 3-2 winst ging Joost door naar de laatste 8, waar hij Stephan Weren trof. Ook hier moest weer een beslissende leg gespeeld werden en met 3-2 moest Stephan het hoofd buigen. In de halve finale weer een stevige pot voor Joost, dit keer was het Niels Strijbosch die hem tot het uiterste dwong, maar wederom een 3-2 winstpartij voor Joost.
In de finale, welke op het podium werd afgewerkt, was het Misak die hier de partij mocht aanvangen. Al snel kwam hij op een 2-0 voorsprong, maar Joost kwam daarna nog terug tot 2-1. Wederom was het Misak die de leg pakte en een 3-1 voorsprong pakte. In de 5de leg kreeg Misak zijn wedstrijdpijlen, maar verzuimde om de dubbel te gooien, waardoor Joost terugkwam tot 3-2. Ook in de 6de leg was het Misak die scorend beter was als Joost, maar het was Joost die wederom matchdarts overleefde om terug te komen tot 3-3. In de beslissende leg ging het meer tegen elkaar op, echter Misak zette nog een eindsprint in. Deze keer was het wel raak op de dubbel en met 4-3 wist hij de partij te winnen.

In de winnaarsronde waren er al na enkele rondes een paar kanshebbers minder. Bij de laatste 16 wist Jerry Hendriks met 3-1 te winnen van Tonny Veenhof. Bij de laatste 8 was het Jordy van Bekkum die Roy Leenders met 3-2 naar huis stuurde, Bas Abels wist met 3-2 te winnen van Manfred van Daal. Maar de grootste verrassing was Pedro Heijnen die met 3-1 wist te winnen van Jerry Hendriks. Uiteindelijk werden beide halve finales op het podium afgewerkt. Rik Hendriks en Jordy van Bekkum waren het die het spits mochten afbijten. Rik wist zich geruisloos door de sheet heen te werken tot in de halve finale. Het was Rik die de partij aanving en met goede scores de toon wist te zetten. Jordy probeerde wat hij kon, maar met 4-0 moest hij zijn meerdere erkennen in Rik. In de andere halve finale waren het Bas Abels en Pedro Heijnen die elkaar troffen. Deze partij was alles behalve saai. Beide spelers gingen tot het uiterste en zelfs een beslissende leg moest er aan te pas komen om te bepalen wie er naar de finale ging. Met 4-3 was het Bas die de partij won en naar de finale ging.
In de finale waren beide spelers aan elkaar gewaagd, tot 2-2 in legs. Daarna was het Rik die er net een tandje bovenop deed, maar ondanks dat mocht Bas toch nog iedere leg op een dubbel gooien. Echter Rik was hier net iets scherper op de dubbels en met 5-2 wist hij opnieuw de finale te winnen van de Open Millse Darts Trophy en de hoofdprijs van €150,- in ontvangst nemen en de Manfred van Daal Wisseltroffee nogmaals naar huis nemen. Ook de cheque van WLM-Festa / dart-shirt.nl was voor Rik en mag een eigen dartshirt laten maken.

Al met al mag de organisatie weer terugkijken op een geslaagde Open Millse Darts Trophy. Hiervoor willen wij uiteraard onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van dit toernooi. De complete uitslagen van beide toernooien is tevens terug te vinden op onze toernooipagina van de Open Millse Darts Trophy, foto’s vind u terug op onze fotopagina. Wilt u verder op de hoogte gehouden worden van al onze toernooien, like dan onze Facebookpagina.