Categorie: Geen categorie

image_pdfimage_print

Nieuwe ronde DCNS Competitie start op 19 december 2017

Op dinsdag 19 december starten we weer met een nieuwe ronde van de DCNS Competitie. Opgeven kan zoals gebruikelijk via het opgaveformulier op onze website, maar ook bij ’t Lagerhuis aan de bar tijdens openingstijden. Inschrijven kan t/m vrijdag 15 december. Heb je afgelopen keer meegedaan, maar heb je besloten om de volgende ronde niet mee te doen, dan kun je met hetzelfde formulier ook afmelden.

Afgelopen ronde was het Niels Strijbosch die bovenaan eindigde in de ranglijst. Zal hij ook de komende ronde het weer waarmaken? Of zal iemand anders deze keer met de eer strijken? Geef je op en strijd met ons mee.

7de Geminte Mill 2017 op zaterdag 30 december 2017.

Op zaterdagavond 30 december organiseert DC NoScore voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert (of eenieder die aangesloten is bij een dartsclub uit de gemeente Mill en St. Hubert). Inschrijven kan bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de bar tot 29 december 2017 of aan de wedstrijdtafel op 30 december tot 19:30, waarna het toernooi zal starten om 20:00 uur. Lees verder “7de Geminte Mill 2017 op zaterdag 30 december 2017.”

Open Millse Darts Trophy 2017 weer een succes!

Manfred van Daal met zijn Tropy van de Open Millse Darts Trophy.

Afgelopen vrijdag 24 maart 2017 vond voor de 14de keer het Open Millse Darts Trophy het singletoernooi plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. En op vrijdag 31 maart 2017 vond voor de 9de keer het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaats. Beide toernooien waren weer goed bezocht, dus de organisatie mag wel terugkijken op 2 geslaagde toernooien. Allereerst werd op vrijdag 24 maart Manfred van Daal bekroont met zijn eigen beker. Dit omdat Manfred vorig jaar voor de 5de keer de wisselbeker wist te winnen. Manfred mocht de wisselbeker hierdoor eigenlijk houden, maar schonk deze terug aan de organisatie. Als aandenken kreeg Manfred alsnog een beker aangeboden. De huidige wisselbeker werd hierdoor ook omgedoopt tot de Manfred van Daal Wisselbeker.

Lees verder “Open Millse Darts Trophy 2017 weer een succes!”

Open Millse Darts Trophy 2017

Ook dit jaar organiseert DC NoScore weer de Open Millse Darts Trophy editie 2017. Deze keer worden het singel- en koppeltoernooi niet in 1 weekend gehouden, maar vinden ze plaats op 2 vrijdagavonden. Het singeltoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 24 maart en het koppeltoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart. Beide avonden starten de poulewedstrijden om 19:30, de zaal zal open zijn vanaf 19:00 uur.

Lees verder “Open Millse Darts Trophy 2017”

Vrijdag 2 december Klubkampioenschappen DC NoScore

161111-flyer-klubkampioenschappen-2016Op vrijdag 2 december organiseert DC NoScore voor haar leden wederom de klubkampioenschappen. Vorig jaar ging de titel naar Ruben Relou. Zal hij ook dit jaar weer de titel pakken? Of zal iemand anders deze titel opeisen? We zullen het op deze avond meemaken. Inschrijven kan tot 1 december bij Stephan Weren, of op de avond zelf aan de wedstrijdtafel tot 19:30.