DC Noscore start met nieuw seizoen DCNS Competitie

Op 10 oktober 2017 start DC NoScore weer met hun jaarlijkse DCNS Competitie. Op deze dinsdagavonden worden om de 2 weken een competitieronde afgewerkt. Alle avonden worden gespeeld bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill en starten rond 19:30.

Speltype en opgave.
De wedstrijden zullen gespeeld worden volgens een soort handicap systeem. Dit houdt in dat hoe hoger men vorig seizoen is geëindigd, des te meer punten moet hij/zij gooien om op 0 uit te komen. Andersom is dus, hoe lager men het seizoen ervoor is geëindigd, des te minder punten hij/zij moet gooien om tot 0 te komen. Als voorbeeld, de nummer 1 had afgelopen seizoen 551 punten en de nummer laatst 451. Nieuwe spelers daar en tegen beginnen standaard op 501. De wedstrijden worden gespeeld om 6 legs, dus een gelijk spel (3-3) is mogelijk.

Wil je meedoen aan de competitie? Geef je dan op via ons inschrijfformulier. Heb je vorig seizoen meegedaan, maar heb je besloten dit seizoen niet meer mee te doen. Meld je dan af voor de competitie via ditzelfde formulier. Zowel opgeven als afmelden kan tot en met 1 oktober 2017. Na deze datum zal spoedig ook het wedstrijdschema opgesteld worden en bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

 


Nieuw seizoen DCNS Competitie

De zomervakantie staat weer voor de deur, eventjes de tijd om bij te tanken voor een nieuw dartseizoen. Vanaf eind september / begin oktober willen we graag weer starten met een nieuw seizoen van de DCNS Competitie. Wil je hier graag aan meedoen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Heb je vorig seizoen meegedaan, maar kun je helaas dit seizoen niet meer meedoen? Dan kun je met hetzelfde formulier je ook afmelden voor de competitie.

Meer weten over de DCNS Competitie? Lees dan het reglement.


Nieuw seizoen DCNS Competitie

logo-dcnsOp dinsdag 11 oktober starten we weer met de DCNS Competitie. Ook dit jaar zal deze om de 2 weken plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. Opgeven kan via onderstaande link naar het inschrijf-formulier.

Inschrijfformulier DCNS Competitie

Ook dit seizoen spelen we weer met een handicapsysteem. Dat houdt in dat we aan het begin van de competitie, de startwaarde bepalen waarbij de speler mee zal aanvangen in de wedstrijd. Nieuwe deelnemers starten altijd met 501, maar deelnemers die vorig seizoen ook meegedaan hebben zal de handicap bepaalt worden aan de eindstand van vorig seizoen. De wedstrijden zullen gespeeld worden over een best of 6 legs, waarbij alle 6 de legs gespeeld worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.