Seizoensafsluiting DC NoScore

Winnaar DCNS Competitie 2017, Ruben Relou (R)

Op vrijdag 2 juni vond bij Café Zalen ’t Lagerhuis weer de seizoensafsluiting plaats voor de diverse competities. Allereerst werden de deelnemende teams vernoemd die meegedaan hadden aan de Café Geert Cup.

Daarin was het team van Lagerhuis 2 op de 5de plaats geëindigd. Het team van Lagerhuis 1 was voor de 5de keer achter elkaar op de 1ste plaats geëindigd en dit jaar ook nog eens ongeslagen (17 winstpartijen en 1 gelijk spel).

Daarna werden de prijzen uitgereikt in de DCNS Competitie uitgereikt. Op de 3de plaats was geëindigd Ger van de Wijngaard met 58 punten. Op de 2de plaats was het Jack Hendriks die net 1 puntje te kort kwam op de winnaar van de DCNS Competitie 2017 Ruben Relou met 61 punten.

Nadat alle prijzen waren uitgereikt, werd de barbecue ontstoken en werd het nog lang een gezellige avond.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.