DC Noscore start met nieuw seizoen DCNS Competitie

Op 10 oktober 2017 start DC NoScore weer met hun jaarlijkse DCNS Competitie. Op deze dinsdagavonden worden om de 2 weken een competitieronde afgewerkt. Alle avonden worden gespeeld bij Café-Zalen ’t Lagerhuis te Mill en starten rond 19:30.

Speltype en opgave.
De wedstrijden zullen gespeeld worden volgens een soort handicap systeem. Dit houdt in dat hoe hoger men vorig seizoen is geëindigd, des te meer punten moet hij/zij gooien om op 0 uit te komen. Andersom is dus, hoe lager men het seizoen ervoor is geëindigd, des te minder punten hij/zij moet gooien om tot 0 te komen. Als voorbeeld, de nummer 1 had afgelopen seizoen 551 punten en de nummer laatst 451. Nieuwe spelers daar en tegen beginnen standaard op 501. De wedstrijden worden gespeeld om 6 legs, dus een gelijk spel (3-3) is mogelijk.

Wil je meedoen aan de competitie? Geef je dan op via ons inschrijfformulier. Heb je vorig seizoen meegedaan, maar heb je besloten dit seizoen niet meer mee te doen. Meld je dan af voor de competitie via ditzelfde formulier. Zowel opgeven als afmelden kan tot en met 1 oktober 2017. Na deze datum zal spoedig ook het wedstrijdschema opgesteld worden en bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.