7de Geminte Mill 2017 op zaterdag 30 december 2017.

Op zaterdagavond 30 december organiseert DC NoScore voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert (of eenieder die aangesloten is bij een dartsclub uit de gemeente Mill en St. Hubert). Inschrijven kan bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de bar tot 29 december 2017 of aan de wedstrijdtafel op 30 december tot 19:30, waarna het toernooi zal starten om 20:00 uur.Het inschrijfgeld voor dit toernooi is 7 euro per persoon en kan voldaan worden aan de wedstrijdtafel. Komt je dus uit Mill, Langenboom, St. Hubert of Wilbertoord, dan mag je meedoen aan dit toernooi. Ben je aangesloten bij een dartclub of speel je competitie in de gemeente Mill, ook dan mag je meedoen aan dit toernooi. Vorig jaar was de winnaar Marcel Olivier, zal hij ook dit jaar zijn titel weten te prolongeren? Of gaat er dit jaar een ander met deze titel Kampioen Geminte Mill vandoor? Op zaterdag 30 december weten we wie deze titel mee naar huis mag nemen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.