16 & 17 februari, Open Millse Darts Trophy 2018

Dartclub No-score uit Mill organiseert ook dit jaar weer een Open Millse Darts Trophy. Dat doen ze voor de 15e keer. Deze Darts Trophy bestaat net als voorgaande jaren uit 2 toernooien. Op vrijdagavond 16 februari is er een toernooi voor individuele spelers en op zaterdag 17 februari voor koppels. De wedstrijden worden gehouden in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Daar kunt u zich ook inschrijven voor deelname. Ook kunt u voorinschrijven via de website van DC No Score, www.dcnoscore.nl. Voor het singeltoernooi kan dat tot en met donderdag 15 februari en voor het koppeltoernooi kan dat tot en met vrijdag 16 februari.

De Open Millse Darts Trophy 2018 start op vrijdagavond met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Voorinschrijven voor dit toernooi kan via onze website of aan de bar bij ’t Lagerhuis tijdens openingstijden. De voorinschrijving sluit om donderdag 15 februari. Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven aan de wedstrijdtafel op de avond zelf tot 19:30 (vol=vol). Kosten voor deelname is € 8,- per persoon. Voor de winnaar (of winnares) ligt er een hoofdprijs van maar liefst 150,00 euro te wachten en de Manfred van Daal Wisseltroffee.

Vorig jaar was het Rik Hendriks die de hoofdprijs won en de Manfred van Daal Wisseltroffee als eerste mee naar huis mocht nemen, wie gaat hem dit jaar opvolgen? Of gaat hij er met de beker en de hoofdprijs er voor de 2de keer vandoor?

Het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 17 februari en start ook om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Ook voor dit toernooi is het mogelijk om vooraf in te schrijven via onze website of aan de bar bij ’t Lagerhuis tijdens openingstijden. De voorinschrijving sluit op vrijdag 16 februari. Daarna is het alleen nog mogelijk om op zaterdag 17 februari aan de wedstrijdtafel in te schrijven. Vorig jaar waren het Rik Hendriks & Bas Abels die de titel veroverde, gaan hun wederom voor een 2de titel? Of zal het dit jaar een ander koppel zijn?

Dit alles kunt u meemaken op één of beide toernooien van DC NoScore. Zie voor meer informatie over dartclub NoScore en de Open Millse Darts Trophy 2018 ook de Facebookpagina en www.dcnoscore.nl. Via deze site kan men zich ook aanmelden.

Meer informatie over deze Open Millse Darts Trophy is ook verkrijgbaar bij Robert Kusters: 06-12266888 en Stephan Weren via tel. 0485-470737.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.