Nieuw seizoen DCNS Competitie

In oktober start DC NoScore weer met hun jaarlijkse DCNS Competitie. Om de 2 weken wordt er dan op dinsdagavond bij Café-Zalen ’t Lagerhuis een competitieronde gespeeld. De speelavonden beginnen allemaal om 19:30 en duren tot ongeveer 23:00 (afhankelijk van hoelang de partijen duren).

Speltype en opgave.

De wedstrijden zullen gespeeld worden volgens een soort handicap systeem. Dit houdt in dat hoe hoger men vorig seizoen is geëindigd, des te meer punten moet hij/zij gooien om op 0 uit te komen. Andersom is dus, hoe lager men het seizoen ervoor is geëindigd, des te minder punten hij/zij moet gooien om tot 0 te komen. Als voorbeeld, de nummer 1 van vorig seizoen begon met 551 punten en de nummer laatst met 451 punten. Nieuwe spelers daar en tegen beginnen standaard op 501. De wedstrijden worden gespeeld om 6 legs, dus een gelijk spel (3-3) is mogelijk.

Wil je meedoen aan de competitie? Geef je dan op via het inschrijfformulier op deze website. Opgeven kan tot en met 23 september 2018. Na deze datum zal spoedig ook het wedstrijdschema opgesteld worden en bekend gemaakt worden aan de deelnemers.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.