Ruben Relou winnaar Klubkampioenschappen 2015

wpid-20151122_195957.jpg
Winnaar Ruben Relou met de wisseltroffee van de Klubkampioenschappen van DC NoScore.

Zondag 22 november vond de 11de editie van de Klubkampioenschappen van DC NoScore plaats bij Grand Café – Zalen ’t Lagerhuis te Mill. Met 18 leden werd er gestart in 4 poules, om vervolgens de winnaar- en verliezersronde te spelen.

In de verliezersronde waren het Stef Daverveld en René Teunesen die elkaar troffen in de finale. Stef die wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 Robert Derks te verslaan met 2-0, daarna in de kwartfinale te winnen van Niels Strijbosch met 2-0. In de halve finale wist hij af te rekenen met Stan Voss met 3-2.
René wist de finale te bereiken door in de kwartfinale te winnen van Chris van Hout met 2-0, daarna was het in de halve finale Ricardo Jongen die René met 3-0 wist te verslaan.
In de finale wisten beide heren er een mooie spannende pot van te maken. De finale ging over een best of 7 en de 7de leg diende ook hier de beslissing te brengen, dit in het voordeel van Stef Daverveld.

In de winnaarsronde waren het Robert Kusters en Ruben Relou die hier de finale wisten te bereiken. Ruben kwam in de finale door in de kwartfinale Marcel Olivier met 3-1 te verslaan. Daarna in de halve finale wist Ruben met 4-0 te winnen van Ger van de Wijngaard.
Robert kwam in de finale door in de kwartfinale Stephan Weren te verslaan met 3-0, waarna in de halve finale Stephan Verschuren met 4-0 eraan diende te geloven.
In de finale was het Ruben die hier het beste van het spel had en deze finale met duidelijke cijfers (5-0) wist te winnen.

Voor de complete uitslag, kijk dan hier op onze toernooipagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.