Manfred van Daal pakt opnieuw de Geminte Mill, Rob Terwindt is runner-up.

IMG-20151220-WA0002Afgelopen zaterdag 19 december vond voor de 5de keer de Geminte Mill Dartskampioenschappen plaats bij Grand-Café Zalen ’t Lagerhuis te Mill. Met 30 deelnemers begonnen we aan deze avond aan de poulewedstrijden.

Na de poulewedstrijden mochten de nummers 1 en 2 uit de poule naar de winnaarsronde, de overige deelnemers gingen naar de verliezersronde.
In de verliezersronde waren het Robert Kusters en Rik Hendriks die elkaar in de finale aantroffen. Robert kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Liek Peeters met 2-0, vervolgens was het Dave Vlaar in de kwartfinale met 2-0 werd verslagen. In de halve finale was het Geert Swartjes die het Robert nog lastig maakte, maar met 3-2 wist Robert deze partij alsnog winnend af te sluiten.
Rik Hendriks daar en tegen bereikte de finale door bij de laatste 16 Stef van de Wijst met 2-1 te verslaan om vervolgens in de kwartfinale te winnen van Robert Derks met 2-0. De volgende opponent van Rik was Kees Hendriks in de halve finale. Deze werd door Rik met 3-0 gewonnen.
Vervolgens in de finale was het een sterk spelende Rik Hendriks die al snel op een 2-0 voorsprong kwam. Robert kwam daarna nog terug tot 2-1, echter het was Rik die daarna de touwtjes weer in handen had en zo de finale met 4-1 wist te winnen.

In de winnaarsronde waren het Rob Terwindt en Manfred van Daal die elkaar troffen in de finale. Rob die kwam in de finale door in de kwartfinale te winnen van Stephan Verschuren met 3-1. Vervolgens was het in de halve finale Mike van Boxtel die met 4-1 werd verslagen.
Manfred behaalde bij de laatste 16 een overwinning op Jordy Paters, om vervolgens in de kwartfinale te winnen van Ruben Relou met 3-1. Rudy van Lanen was de volgende tegenstander van Manfred in de halve finale. Hierin was Manfred met 4-2 te sterk voor Rudy.
In de finale vulde beide spelers elkaar goed aan, echter het was Manfred die hier voor de 3de keer met de titel er vandoor ging. In een spannende finale versloeg hij Rob met 5-2.

De complete uitslag is uiteraard op onze toernooipagina terug te vinden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.