Gesloten Mill op vrijdag 20 mei 2016

160426-poster gesloten mill.aiOp vrijdag 20 mei 2016 vind het Gesloten Mill 2016 plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Deze avond is voor “alle minsen uut Mill” (of darters die darten in Mill). De avond begint om 19:30 met poulewedstrijden en aansluitend winnaars- en verliezersronde. Inschrijven kan tot 19:30 aan de wedstrijdtafel. 

Vorig jaar was het Rob Terwindt die Bas Abels versloeg in een spannende finale. Zou je Rob dit jaar weer lukken om deze prijs in de wacht te slepen? Of krijgen we een heel andere winnaar dit jaar? We zullen het allemaal meemaken op vrijdag 20 mei bij ’t Lagerhuis wie er zich kampioen mag noemen bij de Gesloten Mill.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.