Jack Hendriks winnaar DCNS Competitie

IMG-20160528-WA0018
Seizoenswinnaar Jack Hendriks neemt de beker in ontvangst als winnaar van de DCNS Competitie

Afgelopen seizoen 2015-2016 organiseerde DC NoScore voor het 2de seizoen een DCNS Competitie, welke uit 2 helften bestaan. Het eerste seizoengedeelte beslaat de maanden oktober tot aan de carnaval, het tweede gedeelte is vanaf na de carnaval tot aan de zomerstop (mei/juni).

In het eerste seizoengedeelte deden dit seizoen 17 deelnemers aan mee, welke streden om de titel en de eer.  In deze eerste seizoenshelft was Jack Hendriks oppermachtig en wist met 72 punten de concurrentie ver achter zich te houden. Nummer 2 Ruben Relou eindigde met 65 punten op nummer 2, Robert Kusters was derde met 64 punten. Daarnaast was ook Jack nummer 1 bij het gooien van de meeste 180-scores. Maar liefst 7 stuks gooide hij er in 16 wedstrijden. Ook hier was Ruben Relou 2de met 5 stuks, nummer 3 was hier Ronny van Gemert met 2 stuks. Chris van Hout en Ger van de Wijngaard gooide er allebei 1. Bij de 100+ finishes was het Ger van de Wijngaard die hier de hoogste finish gooide en wel een finish van 118, Jack Hendriks mocht hier genoegen nemen met een 2de plaats met een finish van 113. Ronny van Gemert was hier 3de met een 111 finish, Robert Derks mocht de lijst afsluiten met een 102 finish.

In de 2de seizoenshelft waren er 13 deelnemers die nog deelname aan de DCNS Competitie. Deze 13 gingen allemaal voor de strijd om de titel en de felbegeerde bekers. Deze seizoenshelft werd de strijd om de 1ste plaats beslist op 1 punt verschil. In de een na laatste speelronde was het wederom Jack Hendriks die hier de titel pakte, dit keer ten koste van Ger van de Wijngaard. Jack eindigde met 61 punten op de eerste plaats, terwijl Ger met 60 punten dus genoegen mocht nemen met een 2de plaats. Op ruime afstand volgde Ruben Relou met 47 punten op de 3de plaats. Ook in de lijst met de meeste 180-scores waren zowel Jack Hendriks als Ger van de Wijngaard die hier de lijst mochten aanvoeren. Met 4x een 180-score in 12 wedstrijden werden hun gedeeld 1ste. De derde plaats was hier voor Ruben Relou met 3 stuks in 12 wedstrijden. In de lijst met de hoogste finish was het Robert Kusters die een finish liet noteren van 164. Deze werd naderhand niet meer verbroken. Op de tweede plaats kwam Chris van Hout met een finish van 130. Met een derde plaats en een finish van 123 werd Niels Strijbosch.

Nadat het seizoen ten einde was, werden de prijzen uitgereikt tijdens een gezellige barbecue om het seizoen af te sluiten. Niet alleen de deelnemers van de DCNS Competitie, maar ook de spelers van de Café Geert Cup seizoen 2015-2016 mochten aanschuiven voor deze barbecue. Bekijk alle foto’s op onze fotopagina.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.