Nieuw seizoen DCNS Competitie

logo-dcnsOp dinsdag 11 oktober starten we weer met de DCNS Competitie. Ook dit jaar zal deze om de 2 weken plaatsvinden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. Opgeven kan via onderstaande link naar het inschrijf-formulier.

Inschrijfformulier DCNS Competitie

Ook dit seizoen spelen we weer met een handicapsysteem. Dat houdt in dat we aan het begin van de competitie, de startwaarde bepalen waarbij de speler mee zal aanvangen in de wedstrijd. Nieuwe deelnemers starten altijd met 501, maar deelnemers die vorig seizoen ook meegedaan hebben zal de handicap bepaalt worden aan de eindstand van vorig seizoen. De wedstrijden zullen gespeeld worden over een best of 6 legs, waarbij alle 6 de legs gespeeld worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.