DC NoScore organiseert 6de Geminte Mill Darttoernooi.

161112-poster-geminte-millOp vrijdag 23 december 2016 organiseert dartclub NoScore vanaf 19.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis voor de zesde keer een gemeentelijk darttoernooi of te wel het Geminte Mill Toernooi. Dat wil zeggen dat iedereen die in de gemeente Mill en Sint Hubert woont of bij een dartclub uit deze gemeente speelt, mee mag doen aan dit toernooi. Inschrijven kan bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en deelnemen kan voor 7 euro en er zijn leuke prijzen te winnen.

Het 1ste Geminte Mill werd gewonnen door Manfred van Daal.

De 2de Geminte Mill werd gewonnen door Bas Abels.

De 3de Geminte Mill was weer een prooi voor Bas Abels.

De 4de Geminte Mill won Manfred van Daal en ook de laatste editie werd door hem gewonnen. Op de 2de plaats was vorig jaar geeindigd Bas Abels, 3de plaats Roy van Lieshout en 4de Rudy van Lanen. In de verliezersronde ging de 1ste plaats naar Marco de Klein, 2de plaats was Berry Frederiks. Zullen zij ook dit jaar weer voor de prijzen gaan? Dit zullen we op vrijdag 23 december zien. Inschrijven kan tot 22 december bij ’t Lagerhuis aan de bar of op vrijdag 23 december tot 19:30 aan de wedstrijdtafel. Het toernooi zal omstreeks 19:30 aanvangen. Komt u dus uit Mill, Langenboom, Wilbertoord of Sint Hubert, speelt u bij een dartclub uit de gemeente Mill en Sint Hubert of heeft u een andere duidelijke binding met deze gemeente, doe dan mee aan dit toernooi.

Meer info over onze Dartclub, toernooien en competities kunt u vinden op onze website: www.dcnoscore.nl en facebookpagina; www.facebook.com/dcnoscore.