Nieuw seizoenshelft DCNS Competitie!

Op dinsdag 17 januari 2017 starten we weer met de DCNS Competitie. Deze vind plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. De avonden beginnen om 19:30 en zullen om de 2 weken plaatsvinden.

Opgeven kan via onze website, inschrijven DCNS Competitie. Inschrijven kan tot vrijdag 13 januari 2017. Spoedig daarna zal het wedstrijdschema online verschijnen. Ook dit seizoen spelen we weer met een handicapsysteem. Dat houdt in dat we aan het begin van de competitie, de startwaarde bepalen waarbij de speler mee zal beginnen in de wedstrijd. Nieuwe deelnemers starten altijd met 501. Deelnemers die vorig seizoen ook meegedaan hebben, zal de handicap bepaalt worden aan de eindstand van vorig seizoen. Dit houdt in dat hoe hoger je het seizoen eerder eindigt, des te hoger zal je startwaarde zijn om te beginnen het seizoen erop. De wedstrijden zullen daarnaast gespeeld worden over 6 legs, dus een gelijk stand is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u ook op de hoogte blijven van andere toernooien? Like dan onze Facebookpagina (facebook.com/dcnoscoremill) en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom DC NoScore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.