Inschrijven DCNS Competitie

Binnenkort starten we weer met de 2de ronde van de DCNS Competitie. Voor deze nieuwe speelronde kunnen mensen zich nog aanmelden via dit opgavenformulier. Opgeven kan tot vrijdag 27 februari, start van de competitie om dinsdag 3 maart en dan om de 2 weken.

In deze nieuwe speelronde spelen de huidige spelers die de 1ste ronde meegedaan hebben met een handicap. Dit houdt in dat deze met een ander getal starten als de standaard 501. Hieronder vind je een lijst met de huidige mensen die meegedaan hebben met hun handicap.

Ruben Relou 571
Jack Hendriks 561
Ger v/d Wijngaard 551
Robert Kusters 541
Marcel Olivier 531
Chris van Hout 521
Max van Dijk 511
Stephan Weren 501
Jan van der Lans 491
Jo Hendriks 481
Andy Veld 471
Bram Hendriks 461
Tim van Loon 451
Kees Hendriks 441
Robert Derks 431


Bas Abels & Rik Hendriks winnaar Open Millse Darts Trophy koppels

Op zaterdag 21 februari vond bij Grand-Café Zalen ’t Lagerhuis het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaats. Maar liefst 37 koppels hadden de weg gevonden naar dit jaarlijks evenement.  Dit hield in dat we begonnen met 1 poule van 5 en 8 van 4 koppels, waarna er in de winnaars- en verliezersronde verder gespeeld werd.

In de eerste halve finale van de verliezersronde waren het Gertjan de Wijse & Mike Goemans die het opnamen tegen Dennis Venbrux & Bram Schaap voor een plaats in de finale. In deze strijd waren Dennis & Bram die hier met 3-1 wonnen en zodoende een plaats in de finale bemachtigde. In de andere halve finale waren het Marco Hendriks & Stef Daverveld die het mochten opnemen tegen Jan van de Lans & Mark Lenkens. Marco & Stef moesten echter hun meerdere erkennen hierin in Jan & Mark en de verloren de partij met 3-1.
In de finale waren Dennis & Bram waren in deze finale bijna niet te stoppen. Jan & Mark konden nog wel een leg pakken, maar verloren de finale helaas met 4-1.

In de winnaarsronde waren het Mike van Boxtel & Stef van Rooij die het in de eerste halve finale mochten opnemen tegen Ted Ebbers & Nico Thissen. In deze spannende pot ging het gelijk op tot aan de 7de en beslissende leg welke uiteindelijk gewonnen werd door Ted & Nico met 4-3. In de andere halve finale waren het Rik Hendriks & Bas Abels die het mochten opnemen tegen Rick van Dijk & Willem van Keysteren. Tot 2-2 ging het mooi gelijk op, echter daarna waren het Rik & Bas die er een tandje bijzetten en de wedstrijd met 4-2 naar zich toe trokken.
In de finale ging ook hier de strijd gelijk op tussen Ted & Nico en Rik & Bas. Rik & Bas braken gelijk de leg van Ted & Nico en kwamen daarna met 2-0 voor. Ted en Nico wisten hierna 2 legs achter elkaar te winnen en kwamen daarna nog terug tot 3-3. Rik & Bas braken in de 7de leg Ted & Nico en wisten daarna hun eigen leg te houden om zodoende de finale met 5-3 te winnen.

DC NoScore kan zodoende weer terugkijken op een geslaagd koppeltoernooi. Voor de complete uitslag, kijk op deze pagina.


Rob Terwindt wint de 12de Open Millse Darts Trophy, Javanico Jansen runner-up

Op vrijdag 20 februari organiseerde DC NoScore voor de 12de keer het Open Millse Darts Trophy. Met 77 deelnemers begonnen we met de poulewedstrijden en aansluitend de winnaars- en verliezersronde.

In de halve finale van de verliezersronde waren het Willem van Keysteren en Richard de Bie die streden om een plaats in de finale. Helaas moest Willem in deze strijd zijn meerdere erkennen aan Richard. Richard wist deze strijd dan ook met 3-0 te winnen.
In de andere halve finale waren het Vincent van Gemen en Jo Hendriks die de strijd aan gingen om in de finale te komen. Hierin was Vincent de sterkste en wint de partij met 3-0.
In de finale waren het dus Vincent van Gemen en Richard de Bie die hier de strijd met elkaar aangingen voor de hoofdprijs. In deze finale was het Vincent die hier aan het langste eind trok en de finale won met 4-1.

In de winnaarsronde ging de eerste halve finale tussen Javanico Jansen en Rik Hendriks. In deze spannende halve finale was het Rik die hier met 2-1 voor kwam, echter hierna toch zijn meerdere moest erkennen aan Javanico. Hij wist deze achterstand om te buigen in een 4-2 winst voor een plaats in de finale.
De andere halve finale vond plaats tussen Rob Terwindt en Hans Achten. In deze bijzondere strijd was het Rob die hier met 4-0 van Hans wist te winnen.
In de finale mochten Rob Terwindt en Javanico Jansen strijden om de felbegeerde wisseltroffee en de hoofdprijs van 150 euro. Javanico begon sterk aan deze strijd en won de eerste leg. Echter hierna begon Rob enigszins warm te draaien. Hij trok de stand gelijk en brak Javanico daarna om een 2-1 voorsprong te nemen.  Daarna liep Rob makelijk weg en maakte bij 3-1 weer een break met een 136 finish. In de 6de leg miste Rob nog een 134 om de wedstrijd te beslissen op dubbel 10, maar de beurt erop gooide hij de dubbel 5 voor de wedstrijd en wint de finale met 5-1.

Dit alles maakt het weer een geslaagd toernooi voor DC NoScore. Voor alle uitslagen van dit toernooi vind je terug op deze pagina.