Categoriearchief: Geen categorie

image_pdfimage_print

Afgelasting Open Mill Koppeltoernooi

Beste darters,

In navolging van het RIVM en gezien alle maatregelen omtrent het coronavirus, hebben wij helaas doen besluiten om het Open Millse Dart Trophy van aanstaande zaterdag 14 maart 2020 te annuleren.

We gaan snel mogelijk op zoek naar een nieuwe datum en hopen jullie ook dan de mogelijkheid hebben om mee te doen met dit toernooi. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten voor een nieuwe datum!

Onze excuses voor het ongemak en hopelijk hebben jullie begrip voor deze situatie.

Open Millse Darts Trophy 2020

Op zaterdag 15 februari 2020 zal DC NoScore voor de 17de keer haar Open Millse Darts Trophy organiseren. Op deze avond zal het enkeltoernooi worden gehouden. Het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. Daar kan u zich ook inschrijven voor dit toernooi tijdens openingstijden. Ook is er een mogelijkheid om je online in te schrijven via de website van DC NoScore.

Lees verder Open Millse Darts Trophy 2020

Jack Hendriks kampioen Geminte Mill 2019

Op zaterdag 28 december vond voor de 9de keer het Geminte Mill Dartskampioenschappen plaats. Met 19 deelnemers begonnen we omstreeks 20:00 uur met de eerste poulewedstrijden. Met 3 poules van 5 en 1 poule van 4 deelnemers werd er fanatiek gestreden om de eerste 2 plaatsen in de poule. Deze eerste 2 plaatsen betekende dat je in de winnaarsronde terecht was gekomen, de overige deelnemers mochten een poging wagen in de verliezersronde.

Lees verder Jack Hendriks kampioen Geminte Mill 2019

Nieuwe ronde DCNS Competitie start op 19 december 2017

Op dinsdag 19 december starten we weer met een nieuwe ronde van de DCNS Competitie. Opgeven kan zoals gebruikelijk via het opgaveformulier op onze website, maar ook bij ’t Lagerhuis aan de bar tijdens openingstijden. Inschrijven kan t/m vrijdag 15 december. Heb je afgelopen keer meegedaan, maar heb je besloten om de volgende ronde niet mee te doen, dan kun je met hetzelfde formulier ook afmelden.

Afgelopen ronde was het Niels Strijbosch die bovenaan eindigde in de ranglijst. Zal hij ook de komende ronde het weer waarmaken? Of zal iemand anders deze keer met de eer strijken? Geef je op en strijd met ons mee.

7de Geminte Mill 2017 op zaterdag 30 december 2017.

Op zaterdagavond 30 december organiseert DC NoScore voor iedereen uit de gemeente Mill en St. Hubert (of eenieder die aangesloten is bij een dartsclub uit de gemeente Mill en St. Hubert). Inschrijven kan bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de bar tot 29 december 2017 of aan de wedstrijdtafel op 30 december tot 19:30, waarna het toernooi zal starten om 20:00 uur. Lees verder 7de Geminte Mill 2017 op zaterdag 30 december 2017.

Open Millse Darts Trophy 2017 weer een succes!

Manfred van Daal met zijn Tropy van de Open Millse Darts Trophy.

Afgelopen vrijdag 24 maart 2017 vond voor de 14de keer het Open Millse Darts Trophy het singletoernooi plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. En op vrijdag 31 maart 2017 vond voor de 9de keer het Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi plaats. Beide toernooien waren weer goed bezocht, dus de organisatie mag wel terugkijken op 2 geslaagde toernooien. Allereerst werd op vrijdag 24 maart Manfred van Daal bekroont met zijn eigen beker. Dit omdat Manfred vorig jaar voor de 5de keer de wisselbeker wist te winnen. Manfred mocht de wisselbeker hierdoor eigenlijk houden, maar schonk deze terug aan de organisatie. Als aandenken kreeg Manfred alsnog een beker aangeboden. De huidige wisselbeker werd hierdoor ook omgedoopt tot de Manfred van Daal Wisselbeker.

Lees verder Open Millse Darts Trophy 2017 weer een succes!

Open Millse Darts Trophy 2017

Ook dit jaar organiseert DC NoScore weer de Open Millse Darts Trophy editie 2017. Deze keer worden het singel- en koppeltoernooi niet in 1 weekend gehouden, maar vinden ze plaats op 2 vrijdagavonden. Het singeltoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 24 maart en het koppeltoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart. Beide avonden starten de poulewedstrijden om 19:30, de zaal zal open zijn vanaf 19:00 uur.

Lees verder Open Millse Darts Trophy 2017