DCNS competitie

DCNS Dartcompetitie

De inschrijving voor de DCNS competitie is momenteel gesloten.
Klik hier voor het DCNS tussenklassement
De eerste competitie is eind januari 2015 gereed. Vanaf dat moment kun je je weer inschrijven voor de 2e editie van de
DCNS individuele dartscompetitie.

Dit jaar organiseert DC NoScore de 1e editie van de DCNS Dart competitie. In deze dartcompetitie wordt niet in teamverband gedart, maar als individu. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Om mee te doen aan de DCNS Dartcompetie vragen wij €5,- inschrijfgeld.

DC NoScore organiseert de dartbanen, wedstrijdschema en verwerkt alle uitslagen. Het wedstrijdschema wordt minimaal 1 week voor start van de competitie rondgestuurd en op de website geplaatst. Daarna is het aan jullie om er een spannende en maar zeker ook een vriendschappelijke competitie van te maken.

Hoe werkt het:
1 keer in de 2 weken wordt er een gezellige competitie avond georganiseerd voor darters die niet in teamverband willen spelen. De wedstrijden worden gespeeld bij café-zalen ’t Lagerhuis in Mill. De  competitieavonden zullen zoveel mogelijk plaats vinden op de dinsdagavond in de oneven weken. Wij streven ernaar de wedstrijden te laten spelen tussen 19.30 en 22.30 uur. Uiteraard heb je dat als darter mede zelf in de hand.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er worden gespeeld in 1 of meerdere poules. Tussen de verschillende poules wordt gewerkt met een promotie/degradatie systeem. Eventuele poulegrootte en de poule indeling is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Er wordt gespeeld om een best of 6 legs. Hierbij dienen alle 6 legs gegooid te worden. Elke gewonnen leg telt als een punt in de poule. Ook ‘tegen’ legs worden genoteerd. Zie het reglement voor een volledige speluitleg.

Inschrijven:
Inschrijven kan op de volgende manieren:

  1. Bij café ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 te Mill Dit kan aan de bar tijdens openingstijden, hier kan dan ook meteen het inschrijfgeld betaald worden.
  2. Via het inschrijfformulier op de website. Vermeld hierbij: Naam, e-mailadres, en je telefoonnummer. Je ontvangt hierop een e-mail terug van de organisatie met daarin het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld gestort kan worden.

 

Café-Zalen 't Lagerhuis