Even voorstellen…

Dartclub “No Score”  heeft haar thuisbasis bij  café  ’t Lagerhuis. DC NoScore is in 2003 opgericht.
Het idee om een dartclub op te richten is ontstaan tijdens één van de vele gezellige nachten aan de bar bij het Lagerhuis. Enkele weken later is dit idee ook echt uitgevoerd en sindsdien is DC NoScore een feit.
We zijn begonnen als een gezellig clubje dat zo nu en dan een pijltje gooide in de kroeg. In 2004 zijn we begonnen met het organiseren van het Open Millse darttoernooi. Ook wel bekend als de “Open Millse Darts Trophy”, Het darttoernooi van Mill. Dit jaar (2014) werd alweer de 11e editie georganiseerd, en elk jaar weer is het een super gezellig toernooi met veel deelnemers.

DC NoScore is verder actief in het competitiedarten bij de kroegencompetie Cafe Geert Cup waar we met 2 Lagerhuisteams actief zijn. Ook Darten 2 teams in de BrabantBoel zomer competitie.

En vanaf dart jaar start DC NoScore met de individuele DCNS dartcompetitie. Meer informatie vind je op deze pagina

Tot slot; We zijn ten allen tijden opzoek naar ethousiaste darters die onze club komen versterken. Het darten is geheel vrijblijvend, er zijn geen verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden.

Geinteresseerd?!?!!

Informeer eens aan de bar bij het Lagerhuis in Mill
óf reageer via het contactformulier en richt  je tot Bram Hendriks

Wij hopen jullie binnenkort te ontvangen op één van onze toernooien of competities, of natuurlijk als lid van onze club.

Café-Zalen 't Lagerhuis