Open Millse Darts Trophy 2023

Op vrijdag 15 december 2023 zal DC NoScore voor de 18de keer haar Open Millse Darts Trophy organiseren. Op deze avond zal het enkeltoernooi worden gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill.

De Open Millse Darts Trophy 2023 start op vrijdag 15 december om 20:00 met het toernooi, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname aan dit toernooi kost €10,00 per persoon en dient betaald te worden op aan de wedstrijdtafel. Voorinschrijven is mogelijk via Stephan Weren aan de bar tijdens openingstijden of via onze website. Voorinschrijving sluit op donderdag 14 december 2023. Daarna is er alleen nog de mogelijkheid om in te schrijven op vrijdagavond 15 december 2023 tot 19:55 aan de wedstrijdtafel.

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore, verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.