Marcel Olivier Klubkampioen 2016, Ruben Relou runner-up

161202-marcel-olivierAfgelopen vrijdag 2 december vonden de Klubkampioenschappen plaats van DC NoScore. 11 personen hadden zich opgegeven om te strijden voor de titel Klubkampioen 2016.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren, werden de beste 2 uit de poules ingedeeld in de winnaarsronde en de overige deelnemers mochten het proberen in de verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Stephan Verschuren en Stan Voss die elkaar in de finale tegenkwamen.  Stan mocht het in de kwartfinale eerst opnemen tegenover Marco Hendriks en won deze partij met 3-1, in de halve finale was het Robert Derks welke met 3-1 werd gewonnen. Stephan Verschuren had in de kwartfinale een bye en mocht in de halve finale opnemen tegen Joran Dreesen. Deze partij werd met 3-0 gewonnen.
In de finale was het Stephan die hier de boventoon voerde en de finale met een 4-0 winst op zijn naam wist te schrijven.

In de winnaarsronde waren het Marcel Olivier en Ruben Relou die elkaar troffen in de finale.  Marcel mocht het in de kwartfinale opnemen tegen Rick van Dijk en werd met een krappe 3-2 zege gewonnen door Marcel. In de halve finale was het René Teunesen die met 4-0 klop kreeg van Marcel. Ruben had in de kwartfinale een bye en in de halve finale was het Robert Kusters die met 4-1 zijn meerdere moest erkennen in Ruben.
In de finale ging het mooi gelijk tegen elkaar op. Ruben mocht de wedstrijd aanvangen, maar liep door een break al meteen tegen een 1-0 achterstand aan. De leg daarop was weer een break en Ruben trok de stand weer gelijk. Dit bleef de komende 2 legs ook zo met een 2-2 stand op het bord. Vervolgens pakte Marcel de leg van Ruben af in de leg die Ruben mocht beginnen en hield daarna gelijk zijn eigen leg en een 4-2 voorsprong voor Marcel. Deze voorsprong wist Marcel ook niet meer af te geven en wist de finale met 5-2 te winnen van Ruben, waardoor we weer een verse Klubkampioen hebben.

Ons volgende toernooi daar en tegen is al 161112-poster-geminte-millweer op 23 december 2016, het Geminte Mill Darttoernooi. Dit toernooi is “veur alle minsen uut de geminte Mill” of spelende bij een dartteam in de gemeente Mill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.