Stan Voss winnaar Klubkampioenschappen 2023

Op vrijdag 3 november vond al weer de 16de editie plaats van de DC NoScore Klubkampioenschappen. Rond de klok van 20:30 werden de poulewedstrijden gestart, nadat Willem van de Oetelaar zich als 12de persoon had aangemeld.

 

 

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren, werden de winnaars- en verliezersronde gestart. In de verliezersronde werden de volgende uitslagen genoteerd in de kwartfinale:
2-1 Marco Janssen – Jeffrey van de Tillaart
2-0 Marco Hendriks – Willem van de Oetelaar

Halve finale:
2-1 Marco Janssen – Marcel Olivier
2-0 Marco Hendriks – Erwin van de Burgt

In de finale Marco versus Marco, oftewel Hendriks versus Janssen. Beide spelers kwamen elkaar al tegen in de poule, toen was het Marco Hendriks die aan het langste eind trok. In de finale was het echter Marco Janssen die de winst wist te pakken met 3-1.

In de winnaarsronde waren het de volgende uitslagen te bewonderen:
3-1 Robert Kusters – Stephan Weren
3-1 André Netten – Ruben Relou

Halve finale:
3-0 Stan Voss – Robert Kusters
3-0 André Netten – Remco Huibers

In de finale kwamen Stan Voss en André Netten tegen over elkaar te staan. Stan mocht de eerste leg beginnen, maar het was André die er scorend er vandoor ging. Stan was scherper op de dubbels, zodoende won hij alsnog de eerste leg. In zijn eigen leg was het wederom André die er scorend weer het beste liet zien, maar deze keer wist hij wel op tijd de dubbel te raken en trok de stand weer gelijk, 1-1. Ook in de volgende 2 legs ging het als in de vorige legs. In de derde leg liep André uit in scorend, maar vergat het wederom af te maken op de dubbel. In de vierde leg pakte André alsnog de winst om de stand wederom gelijk te maken, 2-2. In de vijfde leg ging het scorend wat meer gelijk op, maar het was Stan die de leg pakte en een voor de derde keer een voorsprong nam, 3-2. In de zesde leg mocht André de leg aanvangen en wederom pakte hij een voorsprong, maar helaas het was Stan die er met de winst vandoor ging en met 4-2 de finale dus wist te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.