Peter van Bergen Klubkampioen 2013

Afgelopen vrijdag vond bij Café-Zalen ’ t Lagerhuis de klubkampioenschappen plaats van DC NoScore. Met 16 deelnemers begonnen we in 4 poules van 4. In 1 poule was gelijk de poule des doods met Rick  en Theo van Dijk en titelverdediger Ruben Relou in 1 poule. Helaas voor Ruben kwam hij net een paar punten te kort om door te mogen naar de winnaarsronde. Dit betekende dat we automatisch een andere klubkampioen zouden krijgen.

In de verliezersronde was het wel Ruben Relou die doordrong tot aan de finale. Hierin mcht hij aantreden tegen Chris van Hout. Ruben wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 te winnen van Henri Teunesen met 3-1. Na deze partij was het Rene Teunesen die het onderspit moest delven en Ruben won hier met 3-0.
Chris van Hout daar en tegen had het wat lastiger om de finale te bereiken. In de kwartfinale wist hij met 3-1 te winnen van Robert Derks, echter in de halve finale was Geertjan v/d Linden toch een geduchte tegenstander voor Chris. In deze spannende partij wist Chris dan ook nipt te winnen met 3-2. In de finale was het een ontketende Ruben Relou die de toon zetten. Wat Chris ook probeerde, het was Ruben die hier de finale won met 4-1.

In de winnaarsronde waren het Remco Schel en Peter van Bergen die het mochten uitmaken wie de bokaal en de titel Klubkampioen 2013 mochten hebben. Remco kwam in de finale door in de kwartfinale Renate Teunesen te verslaan met 3-0 en in de halve finale was het Stephan Weren die het met 4-1 moest afleggen tegenover Remco.
Peter had in Rick van Dijk in de kwartfinale een iets ander kaliber tegenstander, maar wist deze op het nippertje te winnen met 3-2. In de halve finale was het Robert Kusters die hij met sterk spel met 4-2 aan de kant zetten.
De finale was het weer Peter die de toon zette, maar Remco diende kranig weerstand. Helaas voor Remco was dat niet genoeg om de finale te winnen. Peter won deze eindstrijd met 5-3 en mag zich Klubkampioen 2013 noemen van DC NoScore.

Voor alle uitslagen klik hier

wpid-img-20141004-wa0000.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.