Ruben Relou Klubkampioen 2019

Afgelopen zaterdag 7 december 2019 vond weer de 14de editie plaats van de Klubkampioenschappen van DC NoScore. Met 12 deelnemers konden we mooi 3 poules van 4 vormen. Rond de klok van 20.00 uur begonnen we dan ook met de eerste wedstrijden en niet veel later konden we de standen in de poules opmaken en gingen we verder met de winnaars- en verliezersronde.


In  de verliezersronde stond, net als vorig jaar, René Teunesen in de finale, echter nu was zijn tegenstander Stefan Verschuren. René kwam in de finale door in de halve finale te winnen van een goed spelende Rik Kremers met 3-2. Stefan mocht het in zijn halve finale opnemen tegen Robert Derks en wist deze partij met 3-1 te winnen van Robert. In de finale was het René die de partij mocht aanvangen en gelijk ook zijn eigen leg wist te houden. Ook Stefan wist zijn eigen leg te houden en de stand weer gelijk te trekken. Daarna pakte Stefan de leg van René en ook de volgende leg was een prooi voor Stefan, 3-1. In de vijfde leg ging het scorend gelijk met elkaar op, maar was het Stefan die de juiste dubbel wist te vinden en daarmee de partij met 4-1 wist te winnen.

In de winnaarsronde wel een exacte herhaling als vorig jaar. Wederom troffen Stephan Weren en Ruben Relou elkaar in de finale. Stephan wist de finale te bereiken door in de kwartfinale met 3-1 te winnen van Rick van Dijk en in de halve finale wist hij te winnen van Robert Kusters met 4-2. Ruben trof in de kwartfinale Niels Strijbosch en wist deze nipt met 3-2 te winnen van Niels. In de halve finale was het Luuk Arts die met 4-2 werd verslagen. Zodoende troffen Ruben en Stephan elkaar weer in de finale. Echter nu was het Ruben die een 2-0 voorsprong nam, maar Stephan kwam daarna nog goed terug tot 2-2. Ruben wist Stephan te breken en 3-2 voor te komen, maar Stephan brak gelijk terug en trok de stand weer gelijk, 3-3. Daarna kwam Ruben beter in zijn spel en wist wederom Stephan te breken en ook direct daarna zijn eigen leg te behouden en zodoende de partij met 5-3 te winnen van Stephan en zich, net als vorig jaar, te kronen tot Klubkampioen van DC NoScore.

Onze eerst volgende toernooi is het Geminte Mill en deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 december, start van dit toernooi is om 20:00 (zaal open vanaf 19:00 uur). Voor meer nieuws over onze toernooien, volg ons op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.