Jack Hendriks kampioen Geminte Mill 2019

Op zaterdag 28 december vond voor de 9de keer het Geminte Mill Dartskampioenschappen plaats. Met 19 deelnemers begonnen we omstreeks 20:00 uur met de eerste poulewedstrijden. Met 3 poules van 5 en 1 poule van 4 deelnemers werd er fanatiek gestreden om de eerste 2 plaatsen in de poule. Deze eerste 2 plaatsen betekende dat je in de winnaarsronde terecht was gekomen, de overige deelnemers mochten een poging wagen in de verliezersronde.

In deze verliezersronde waren het Stephan Weren en René Teunesen die hier de finale wisten te bereiken. Stephan wist eerst bij de laatste 8 af te rekenen met Edd Verheijen met 3-1, vervolgens in de halve finale was het Robert Derks die na een slopende strijd zijn meerdere moest erkennen aan Stephan (3-2 voor Stephan). René trof in de laatste 8 Stephan Verschuren en won deze partij met 3-1, daarna was het in de halve finale Theo van Dijk die hij met 3-0 won.
In de finale ging René scorend iedere leg als een speer uit de startblokken, maar het was Stephan die de dubbels als eerste wist te vinden. Stephan won de finale met 3-0.

In de winnaarsronde waren het Rudy van Lanen en Jack Hendriks die elkaar in de finale troffen. In de kwartfinale mocht Rudy het opnemen tegen Niels Strijbosch en won zijn partij met 3-1, Jack kwam in de kwartfinale André Netten tegen en won deze partij met 3-0. In de halve finale was het Dennis Venbrux die het onderspit moest delven tegenover Rudy, 3-1 winst voor Rudy. Jack won in de halve finale van Robert Kusters, maar moest voor het eerst deze avond een leg afgeven (3-1). In zijn poulewedstrijden en tot aan de halve finale had Jack nog geen leg afgegeven.
In de finale was het een waar spektakelstuk. Rudy wist een 3-0 voorsprong op te bouwen, maar zag hierna een sterke Jack de rug rechte en er een winstpartij uit te slepen. Met 4-3 ging hierdoor de winst naar Jack Hendriks en mag zodoende de “Dennis Kremers Wisseltroffee” mee naar huis nemen.

Ons volgende toernooi is op zaterdag 15 februari 2020, dan vind weer de Open Millse Dartstrophy 2020 plaats. Op deze avond zal er een singletoernooi gehouden worden. Voor meer informatie, hou deze website in de gaten of like onze Facebookpagina voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.