Open Millse Darts Trophy 2020

Op zaterdag 15 februari 2020 zal DC NoScore voor de 17de keer haar Open Millse Darts Trophy organiseren. Op deze avond zal het enkeltoernooi worden gehouden. Het toernooi wordt gehouden bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. Daar kan u zich ook inschrijven voor dit toernooi tijdens openingstijden. Ook is er een mogelijkheid om je online in te schrijven via de website van DC NoScore.

De Open Millse Darts Trophy 2019 start op zaterdagavond 15 februari met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,50 euro per persoon. Voorinschrijven is mogelijk via Stephan Weren aan de bar tijdens openingstijden of via onze website. Voorinschrijving sluit op vrijdag 14 februari. Daarna is er alleen nog mogelijk om in te schrijven aan de wedstrijdtafel tot 19:55 uur.

Voor meer informatie over dit toernooi, of andere toernooien georganiseerd door DC NoScore verwijzen wij u graag naar onze website www.dcnoscore.nl. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de door ons georganiseerde toernooien, like dan onze facebookpagina, www.facebook.com/dcnoscoremill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.